You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Douane

Douaneformaliteiten zijn in toenemende mate complex. Daarnaast is het een essentieel onderdeel van transport. Dit erken je door als expediteur de materie te leren beheersen, in plaats van ervoor weg te lopen. Dus we zien het belang in van een eigen douaneafdeling en besteden deze werkzaamheden dan ook niet uit.

Door alle douanewerkzaamheden in eigen hand te houden, kunnen we uw zendingen probleemloos en snel laten doorstromen in de supply chain. Omdat wij met u meedenken over het hele logistieke traject, kunnen mogelijke problemen op douanegebied worden gesignaleerd en kan er in een vroeg stadium worden bijgestuurd.
Falcon is Authorized Economic Operator (AEO-F) sinds 2011. Wij beschikken over alle door ons benodigde douanevergunningen. Naast de in- en uitvoerformaliteiten doen wij op douanegebied ook aan advisering, teruggaafverzoeken en BTI-aanvragen.

Wij beschikken tevens over een eigen douane-entrepot waarin wij tijdelijk uw goederen kunnen opslaan, bijvoorbeeld als ze om welke reden dan ook niet direct kunnen worden ingeklaard. Zo bespaart u hoge externe douaneloods-opslagtarieven, terwijl uw goederen wel in een uitstekend beveiligde loods zijn opgeslagen.

icon-airfreight
Luchtvracht
icon-roadtransport
Wegtransport
icon-oceanfreight
Zeevracht
Dangerous-goods
Gevaarlijke
stoffen
icon-services
Douane