You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Luchtvracht

Falcon is een zelfstandig, Nederlands bedrijf. Die zelfstandigheid biedt grote voordelen, zoals korte beslissings- en uitvoeringstermijnen, maar in internationaal transport en expeditie is internationale vertegenwoordiging van groot belang. Wij zijn al jaren een gewaardeerd lid van het internationale WCA netwerk van zee- en luchtvrachtexpediteurs. Dit netwerk bestaat uit meer dan 7,000 geaccrediteerde leden in nagenoeg alle landen van de wereld. Meer informatie is te vinden op de WCA website: https://www.wcaworld.com/
Met speciaal door ons geselecteerde leden van dit netwerk verzorgen we niet alleen de supply-chain van en naar Nederland, maar ook tussen derde landen.

Foto0091

Falcon is Authorized Economic Operator (AEO-F) sinds 2011. Wij beschikken over alle door ons benodigde Douanevergunningen.
Alle medewerkers van Falcon hebben een courante luchtvrachtbeveiligingsopleiding. Falcon heeft de status van Erkend Luchtvrachtagent.
Alle medewerkers van operationele afdelingen hebben een basistraining gevolgd m.b.t. het behandelen van zendingen met gevaarlijke stoffen. Onze medewerkers van de exportafdeling zijn gecertificeerd voor het behandelen van luchtvrachtzendingen met gevaarlijke stoffen - alle gevarenklassen, inclusief radioactieve materialen.

icon-airfreight
Luchtvracht
icon-roadtransport
Wegtransport
icon-oceanfreight
Zeevracht
Dangerous-goods
Gevaarlijke
stoffen
icon-services
Douane