You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zeevracht

Vervoer over zee geniet in de veel gevallen de voorkeur wanneer het gaat om supply chain. Zeevracht is een goedkope manier van transporteren  van grotere hoeveelheden goederen over grote afstanden. Falcon heeft jarenlange ervaring op dit gebied, ongeacht of het LCL (Less than Container Load) of FCL (Full Container Load) betreft. Of er een pallet vervoerd moet worden of een container, en of het een supply chain of exportorder betreft, maakt voor de ervaren medewerkers van Falcon niet uit. De voortgang wordt van begin tot eind gemonitord en waar nodig wordt er bijgestuurd. 

Falcon is een zelfstandig, Nederlands bedrijf. Die zelfstandigheid biedt grote voordelen, zoals korte beslissings- en uitvoeringstermijnen, maar in internationaal transport en expeditie is internationale vertegenwoordiging van groot belang. Wij zijn al jaren een gewaardeerd lid van het internationale WCA netwerk van zee- en luchtvrachtexpediteurs. Dit netwerk bestaat uit meer dan 7,000 geaccrediteerde leden in nagenoeg alle landen van de wereld. Meer informatie is te vinden op de WCA website: https://www.wcaworld.com/
Met speciaal door ons geselecteerde leden van dit netwerk verzorgen we niet alleen de supply-chain van en naar Nederland, maar ook tussen derde landen.

Falcon is Authorized Economic Operator (AEO-F) sinds 2011. Wij beschikken over alle door ons benodigde douanevergunningen. 

icon-airfreight
Luchtvracht
icon-roadtransport
Wegtransport
icon-oceanfreight
Zeevracht
Dangerous-goods
Gevaarlijke
stoffen
icon-services
Douane